Lestarieven


Rockstar met capPaardrijden op Western Manege Van Buuren kan

kan met een maandelijks doorlopend abonnement. Het abonnement is persoonsgebonden.

Onze lessen bestaan uit maximaal 4 ruiters. Ons tarief is dan ook gebaseerd op het rijden in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. 
We gebruiken alleen American Quarters, Appaloosa’s en Paints welke western getraind zijn. In de lessen wordt gebruik gemaakt van een geluidsset zodat je alles duidelijk kan verstaan. 

Voor ons staat het welzijn van het paard voorop omdat we ervan overtuigd zijn dat een blij paard graag zijn werk doet, wat je als ruiter de kans geeft om op een plezierige en veilige manier te leren western rijden. Daarom gaan al onze paarden elk jaar naar de tandarts en de chiropractor, worden de zadels jaarlijks gecheckt, komt de hoefsmid regelmatig langs en gebeuren de wormonderzoeken door de dierenarts.

Bovendien ontvang je als abonnementhouder 10% korting op veel artikelen van Euro-Horse western riding supplies.

Ter bescherming van onze paarden is het maximale ruitergewicht 85 kg en ter bescherming van je hoofd is een veiligheidscap verplicht. Voor het volgen van onze lessen dien je minimaal 14 jaar oud te zijn.

Tarieven 2019 

Doorlopende Maandkaart – € 122,50 per maand voor 4 lessen van 60 minuten
Extra les naast Maandkaart – € 20,00 per 60 minuten
Vrijrijden voor Maandkaarthouder – € 15,00 per 60 minuten

Losse 4-persoons les – € 32,50 per 60 minuten
Proefles/Privéles – € 35,00 per 30 minuten

Lesschema 4-persoonslessen

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zondag
19.30 19.30 19.30 19.30 11.00 Proeflessen
20.30 20.30 20.30 20.30 Privélessen Privélessen

08-08-2019: Momenteel hebben we een korte wachtlijst voor de groepslessen.

Betaling
Betalen kan alleen per pin. De betaling van het volgende maandabonnement dient voor de eerste van de betreffende maand te worden betaald.

Hoe werkt het?
Het abonnement geeft recht op  vier lessen in de maand op een vaste plaats in 1 bepaalde les , bijvoorbeeld elke woensdag 19.30 uur.

Wil je een keer je les afzeggen dan vragen wij je dit minimaal 24 uur van te voren te doen op telefoonnummer 06-23434632 (het liefst via een berichtje). 

Zeg je binnen 24 uur af, dan vervalt de les, ongeacht de reden.

Zeg je 24 uur van te voren een les af en kom je daardoor niet aan vier lessen in de betreffende maand, dan mag je zolang je doorlopend maandkaarten koopt de les inhalen.

Zodra je stopt met het kopen van de maandkaarten vervallen je inhaallessen, ongeacht de reden. Haal dus zo snel mogelijk in!

Zit er een vijfde week in de maand dan kun je voor deze extra les een inhaalles gebruiken of een losse les naast een abonnement bijkopen zodat je wel elke week lekker kan komen paardrijden.

 

De bedrijfsleiding houdt het recht voor bij onvoorziene omstandigheden van deze voorwaarden af te wijken.

DSC_4209              

 

Op onze manege zijn de algemene voorwaarden en gedragsregels van ons en de huisregels en algemene voorwaarden van de GoldenWay Stables van toepassing.