Lestarieven


 

Paardrijden op Western Manege Van Buuren kan door middel van een lidmaatschap. Het lidmaatschap is persoonsgebonden.

Onze lesgroepen bestaan uit maximaal 4 ruiters. Ons tarief is dan ook gebaseerd op het rijden in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht.
We gebruiken alleen American Quarters, Appaloosa’s en Paints welke western getraind zijn. In de lessen wordt gebruikgemaakt van een geluidsset zodat je alles duidelijk kunt verstaan.
Voor ons staat het welzijn van het paard voorop, omdat we ervan overtuigd zijn dat een blij paard graag zijn werk doet, wat jou als ruiter de kans geeft om op een plezierige en veilige manier te leren westernrijden. Daarom gaan al onze paarden elk jaar naar de tandarts en de chiropractor, worden de zadels halfjaarlijks gecheckt, komt de hoefsmid regelmatig langs en gebeuren de wormonderzoeken door de dierenarts.
Als houder van een lidmaatschap ontvang je 10% korting op veel artikelen van Euro-Horse western riding supplies en betaal je geen paardhuur tijdens wedstrijden en clinics!

Ter bescherming van onze paarden is het maximale ruitergewicht 85 kg en ter bescherming van je hoofd is een veiligheidscap verplicht. Voor het volgen van onze lessen dien je minimaal 14 jaar oud te zijn.

Tarieven 2019
Lidmaatschapcontributie – € 122,50 per maand voor 4 lessen van 60 minuten
Extra les naast lidmaatschap – € 20,00 per 60 minuten
Vrijrijden naast lidmaatschap – € 15,00 per 60 minuten
Paardhuur voor clinics en wedstrijden – gratis tijdens lidmaatschap

Losse groepsles – € 32,50 per 60 minuten
Proefles/Privéles – € 35,00 per 30 minuten
Paardhuur – € 5,00 per wedstrijdonderdeel/€ 20,00 per clinic

Lesschema groepsslessen
Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
19:30        19:30      19:30          19:30           11:00
20:30       20:30     20:30          20:30

Proefles/Privéles/Losse groepsles
Proeflessen en privélessen worden gegeven op vrijdagmiddag en zondagmiddag. Deze lessen duren 30 minuten en kosten € 35,00. Zonder lidmaatschap meedoen aan een groepsles kan alleen als er een plekje vrij is en wanneer er minimaal 1 proefles is gereden waarin het niveau is bepaald. De kosten van een losse groepsles zijn € 32,50 per 60 minuten.

Betaling
Betalen kan alleen per pin. De betaling van de contributie van het lidmaatschap betaal je in maandelijkse termijnen, welke voorafgaand aan de desbetreffende maand voldaan moeten worden.

Hoe werkt het?
Het lidmaatschap geeft recht op vier lessen in de maand op een vaste plaats in 1 bepaalde les, bijvoorbeeld elke woensdag 19:30 uur.
Wil je een keer je les afzeggen dan vragen wij je dit minimaal 24 uur van tevoren te doen op telefoonnummer
06-23434632 (het liefst via een berichtje). Zeg je 24 uur of langer van tevoren een les af en kom je daardoor niet aan vier lessen in de betreffende maand, dan mag je zolang je lidmaatschap loopt de les inhalen. Zeg je binnen 24 uur af, dan vervalt de les, ongeacht de reden.
Zodra je stopt met het betalen van de maandelijkse contributie vervallen je inhaallessen, ongeacht de reden. Haal dus zo snel mogelijk in!
Zit er een vijfde week in de maand dan kun je voor deze extra les een inhaalles gebruiken of een losse les naast een lidmaatschap bijkopen, zodat je wel elke week lekker kunt komen paardrijden.
Onze opzegtermijn voor het lidmaatschap is één maand.

De bedrijfsleiding behoudt zich het recht voor bij onvoorziene omstandigheden van deze voorwaarden af te wijken.

 

paddocks        paddocks-en-wei       rockstar wei

 

        stallen       longe-holly